0168-335478

Telefoon

Info@alf-international.nl

E-mail

Onderhoud

Een jaarlijks onderhoud aan uw apparatuur verlengt de levensduur en voorkomt vervelende storingen (die juist op het verkeerde moment optreden). Bij een afgesloten onderhoudscontract komt de monteur jaarlijks naar u toe om een onderhoud aan de apparatuur uit te voeren.
ALF International is landelijk werkzaam met erkende monteurs die gewend zijn met verschillende apparatuur te werken. Binnen de koeltechnische branche is sinds 1 januari 2010 het F-gassenbesluit wettelijk verplicht. Bedrijven die voldoen aan deze normen, voldoen niet alleen aan die verplichting, zij tonen óók aan dat kwaliteit, veiligheid, milieu en transparantie geborgd zijn in het werk. De normen zijn toepasbaar voor alle koeltechnisch georiënteerde ondernemingen.
Het werkt zeer eenvoudig. U laat zich net als bij aanschaf van een installatie adviseren door ons. Wij geven u advies en een offerte voor aanschaf en installatie van de apparatuur. U beoordeelt de offerte en bij akkoord tekent u het contract, waarna het systeem vakkundig bij u geïnstalleerd wordt.

De F-gassenregeling geldt voor bedrijven die bepaalde koeltechnische werkzaamheden verrichten aan:

EPBD airco-inspectie
Wat betekent de EPBD voor airconditioninginstallaties voor u?
In het kort komt het op het volgende neer: