0168-335478

Telefoon

Info@alf-international.nl

E-mail

Onderbouwluchtgordijn

De nieuwe generatie onderbouw luchtgordijnen biedt de oplossing om een goed comfort te bereiken in winkels en gebouwen, daar waar het noodzakelijk is om de deuren open te houden.

Onderbouw luchtgordijnen creƫren een luchtscherm boven de drempel die als een onzichtbare grens op een efficiƫnte wijze de binnen- en buitencondities van elkaar gescheiden houdt. Hierdoor zullen de kosten voor koelen en verwarmen tot 80% gereduceerd worden. Het comfort voor klanten, maar ook voor medewerkers zal verbeterd worden.
Voor toepassing in winkels geven de luchtgordijnen de winkel een open karakter, waardoor men eenvoudig de winkel zal binnenlopen. Uiteindelijk zullen er meer klanten binnenkomen en zal de omzet stijgen. De luchtgordijnen geven bescherming tegen koude, warmte en windaanval. Minimaliseren ook stof, rook, vervuiling en insecten die anders toetreden tot de betreffende ruimte.
Om van deze voordelen gebruik te maken is het van belang om het juiste type luchtgordijn te selecteren. Factoren zoals design, sterke windval, tegenover elkaar gepositioneerde deuren en de montagehoogte zijn van groot belang.

Hulp nodig?

Bel voor porfessionele hulp

0168-335478

Bij de selectie van een onderbouw luchtgordijn moeten de volgende punten nader bekeken worden: