0168-335478

Telefoon

Info@alf-international.nl

E-mail

Inbouwluchtgordijn

De nieuwe generatie inbouw luchtgordijnen biedt de oplossing om een goed comfort te bereiken in winkels en gebouwen, daar waar het noodzakelijk is om de deuren open te houden.

Inbouw luchtgordijnen creëren een luchtscherm boven de drempel die als een onzichtbare grens op een efficiënte wijze de binnen- en buitencondities van elkaar gescheiden houdt. Hierdoor zullen de kosten voor koelen en verwarmen tot 80% gereduceerd worden. Het comfort voor klanten, maar ook voor medewerkers zal verbeterd worden.

Voor toepassing in winkels geven de luchtgordijnen de winkel een open karakter, waardoor men eenvoudig de winkel zal binnenlopen. Uiteindelijk zullen er meer klanten binnenkomen en zal de omzet stijgen. De luchtgordijnen geven bescherming tegen koude, warmte en windaanval. Minimaliseren ook stof, rook, vervuiling en insecten die anders toetreden tot de betreffende ruimte.

Verder kan het luchtgordijn ingebouwd worden in het verlaagde plafond. Hierdoor wordt het één geheel met het plafond en valt het luchtgordijn niet op.

Hulp nodig?

Bel voor porfessionele hulp

0168-335478

Bij de selectie van een luchtgordijn moeten de volgende punten nader bekeken worden: