0168-335478

Telefoon

Info@alf-international.nl

E-mail

Diensten

Door leasing van een klimaatbeheersysteem ligt de aanschaf binnen ieders bereik. U voorziet uw gebouw van top of the bill klimaatbeheersing zonder investering. Leasing is een breed geaccepteerde financieringsvorm die een groot aantal voordelen kent:
Bij ALF International zorgen we ervoor dat alleen gecertificeerde monteurs werken aan airconditioningsystemen. Als erkend bedrijf begrijpen we het belang van veiligheid en milieubescherming bij het omgaan met F-gassen. Onze ervaren monteurs zijn opgeleid om op de juiste manier airconditioningsystemen te installeren, onderhouden en repareren, volgens de geldende voorschriften. U kunt erop vertrouwen dat uw systeem in goede handen is bij ALF International.

Om de risico’s en negatieve impact van F-gassen te minimaliseren, zijn er regels en voorschriften opgesteld door de Europese Unie. Deze regels worden beheerd door de F-gassenverordening, die tot doel heeft het gebruik van F-gassen te beperken en de uitstoot ervan te verminderen. Een belangrijk aspect van deze verordening is het vereisen van erkende monteurs voor de installatie, het onderhoud en de reparatie van airconditioningsystemen.

ALF International

Onze Diensten

Lease

Lees hier meer over onze Lease mogelijkheden

Onderhoud

Lees hier meer over onze onderhoud mogelijkheden