ALF International

Heteluchtgordijn

Optimaal scheiden van binnen- en buitenklimaat

Een heteluchtgordijn is uitermate geschikt voor plaatsing boven een geopende deur. Bij winkels, restaurants en kantoren waar gasten welkom zijn.

Waarom een heteluchtgordijn?

Koude luchtstromen zijn onaangenaam voor bezoekers en werknemers. Deze zorgen ervoor dat klanten niet graag in de ruimte verblijven. Een heteluchtgordijn voorkomt deze tocht en verbetert het binnenklimaat aanzienlijk.

Bovendien worden vervuilende elementen buitengehouden en blijft het ideale binnenklimaat gehandhaafd.

heteluchtgordijn
Een heteluchtgordijn zorgt voor een "onzichtbare" deur. Op een effectieve wijze worden temperaturen van de binnen- en buitenlucht gescheiden gehouden bij een open deur.

heteluchtgordijn

Voordelen:
01
Comfort: bij alle weersomstandigheden, ook bij een geopende deur. Een heteluchtgordijn garandeert een aangenaam binnenklimaat voor klanten en personeel.
02
Opendeurbeleid: winkeliers kunnen hun deuren op een energiezuinige manier open houden. Voor klanten geeft een vrije toegang een laagdrempelig gevoel.
03
Energiebesparing: een heteluchtgordijn draagt bij tot een stabiel binnenklimaat. Hierdoor bespaart men het hele jaar door op energie.
04
Bescherming: een heteluchtgordijn draagt bij aan een schonere binnenomgeving door stof, nare luchtjes, insekten en andere vervuiling buiten te houden.
05
Eenvoudige installatie: een heteluchtgordijn is makkelijk te plaatsen en te onderhouden. Een eenvoudige en kostenbesparende oplossing voor een comfortabel binnenklimaat.