ALF International

Bredzz Eindhoven

Cassette Airco en Windbox Luchtgordijn op stadsverwarming

Bredzz broodjes winkel heeft een filiaal geopend in Eindhoven. Door ALF International is er een Cassette Airco model geplaatst en bij de voordeur een Windbox luchtgordijn.

De kale ruimte gaf de mogelijkheid om de toe- en afvoerleidingen optimaal te plaatsen voor het Windbox luchtgordijn en het Cassette airco element.

Bredzz Eindhoven

Bij de entre is een Windbox luchtgordijn geplaatst. Door de micro-geperforeerd aanzuigrooster is er geen stoffilter nodig. Het aanzuigrooster is makkelijk te reinigen met een droge doek of een stofzuiger.

Bredzz Eindhoven

Het Cassette Model met haar sensors blaast de verwarmde lucht naar die plekken waar het nodig is. Hierdoor krijgt men een meer egale verdeling van de temperatuur in de ruimte en bepsaard men ook nog energie.

Bredzz Eindhoven

Samen met het Luchtgordijn vormt het Cassette Model een mooi geheel voor het verwarmen van een ruimte.

Als de Cassette-airco in een hoge ruimte geplaatst wordt of in een ruimte waar veel stof in de lucht aanwezig is, is het reinigen van het filter met een trap vaak niet mogelijk en/of niet handig. In die gevallen kan de Cassette-airco uitgevoerd worden met een filterlift. Met een afstandsbediening kan het filtercompartiment zakken zodat u eenvoudig het filter eruit kunt halen om te reinigen.

Bredzz Eindhoven